ОСТАННІ ДНІ ЗНИЖОК: ДИВИТИСЬ

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ ИДИ НА#УЙ

Posted in

Як підібрати ідеальний розмір?

Як правильно зняти мірки?

Груди – найвипукліша частина

Талія – найвужча частина

Сідниці, стегна – найширша частина

Щоб ідеально підібрати розмір під себе, в першу чергу орієнтуйтесь на талію, оскільки на талії міцна резинка, і якщо підібрати розмір неправильно вона буде пережимати живіт або навпаки трошки відходити від нього. В сідницях та грудях тканина дуже добре тягнеться та стягується, тому вони будуть на другому плані.

По зросту, як я вище казала, тканина дуже добре тягнеться та стягується у всі сторони, і розміри S підходять навіть для дівчат зі зростом 150-160 см, а M-L спокійно й для дівчат 170-180 см.

Якщо ви хочете взяти верх (топ, рашгард) в одному розмірі, наприклад S, а низ в іншому, наприклад М – це можливо. Головне перевірте чи є у наявності повні сети в потрібних для вас розмірах (кнопки потрібних розмірів не заблоковані) і підпишіть в коментарях до замовлення які саме розміри вам потрібні. Якщо немає – пишіть в особисті повідомлення в інстаграм, ми перевіримо наявність та зоорієнтуємо скільки очікувати данний товар.І на останок, якщо ви сумніваєтесь, ви завжди можете написати нам, щоб проконсультуватися, оскільки в нас вже дуже великий досвід в підборі розмірів.

А якщо вам не підійде розмір ви можете його обміняти на потрібний без проблем, умови обміну та повернення можете прочитати тут.

Join the conversation

Join the conversation

Bestsellers:

КОШИК 0

ПЕРЕГЛЯНУТІ ТОВАРИ 0