ОСТАННІ ДНІ ЗНИЖОК: ДИВИТИСЬ

РУССКИЙ ВОЕННЫЙ КОРАБЛЬ ИДИ НА#УЙ

Posted in

Історія відкриття магазину

Український бренд жіночого спортивного одягу. Лосіни, топи, рашгарди та інше

Всім привіт!) Мене звати Анна, місто Київ і я власниця спортивного магазину Fitartism.

Мій досвід у фітнесі почався ще в 2015 році з першого походу в тренажерний зал і подальшого закохування в сферу фітнесу.

Спочатку я була звичайною дівчиною, яка просто любила займатись спортом та вдосконалювати своє тіло, але вже в 2018 році я почала виступати на змаганнях з бодібілдингу в категорії фітнес бікіні, стала вести фітнес блог та почала допомагати іншим дівчатам створювати своє тіло мрії.

За ці 7 років мого існування в фітнес сфері я переносила десятки а може й сотні різних спортивних лосін та костюмів різної якості від тих що рвались в перші дні носки з базару за 200 гривень до сегменту від 150$ за костюм і отримала великий досвід, який допоміг мені знайти класні товари з хорошою якістю.

Про свій спортивний магазин я мріяла давно, але як і багато хто відкладала на потім всі свої амбіції, але після початку повномасштабного наступу росіян я передивилась своє життя і прийняла рішення не відкладати на потім нічого. Так і почалось створення магазину Fitartism. Це був червень. 6 місяців я перебирала постачальників, товари, вивчала яка тканина гірша, яка краще, все тестувала на собі, на тренуваннях і тільки найкращі пройшли цей тест.

І вже 22 листопада 2022 року інтернет-магазин почав працювати.

На момент написання цієї статті ми є невеличким інтернет-магазином з якісним спортивним одягом та аксесуарами, маємо невеличкий офіс, склад, студію і грандіозні плани на майбутній рік.

Наш одяг створений для того щоб ваші тренування вам приносили більше задоволення від якості та зручності тканини до офігенного вигляду і мотивації себе.

Тому запрошую вас обрати кращий костюм для себе в нашому каталозі, перевірено та одобрено фітнес тренером).

З любовью, Анна

Join the conversation

Join the conversation

Bestsellers:

КОШИК 0

ПЕРЕГЛЯНУТІ ТОВАРИ 0